Korting, wie houdt er nu niet van? Schildersbedrijf Brandhoff introduceert nu burenkorting! Dit is een leuke korting als meerdere buren in dezelfde straat met dezelfde straatnaam akkoord gaan met een aangevraagde offerte bij Schildersbedrijf Brandhoff. In een collectief uw schilderwerk laten verzorgen door Schildersbedrijf Brandhoff levert u nu een leuke korting op! Naast deze korting krijgt u ook hoogwaardige kwaliteit schilderwerk geleverd met garantie.

Hoe werkt burenkorting

U kunt samen met uw buren een offerte aanvraag doen via info@schildersbedrijfbrandhoff.nl of bel met Adriaan via 0652362830 om direct een afspraak in te plannen.

U komt in aanmerking voor deze korting als

  • Meerdere buren in dezelfde straat met dezelfde straatnaam een offerte aanvraag doen
  • De offerte door alle buren ondertekend geretourneerd wordt

Korting

Bent u dus van plan om uw woning door Schildersbedrijf Brandhoff te laten schilderen? Vraag dan bij uw buren na of zij ook van plan zijn om hun woning te laten schilderen. Zo kunt u samen een leuke korting krijgen. Wij hanteren de volgende kortingspercentages:

  • Bij 2 huizen                        5%   korting
  • Bij 3 huizen of meer         10% korting

Deze korting wordt verrekend over het offertebedrag exclusief de btw. De maximale korting is 10 %, ook bij het schilderen van meer dan 3 huizen. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan en krijg burenkorting als u aan bovengenoemde voorwaarde voldoet.